Servicii - Contracte

servicii redactare contracte

Stii ce semnezi? Contractul poate ascunde clauze abuzive.

Contractul reprezinta acordul incheiat ca urmare a intelegerii intervenite intre doua sau mai multe persoane, pentru crearea, modificarea sau stingerea unor drepturi si obligatii in relatiile dintre ele.

SECARA SI ASOCIATII ofera atat servicii de consultanta in vederea alegerii tipului de contract potrivit necesitatilor dumneavoastra, care sa fie in acord cu legislatia in vigoare, de asemenea asigurandu-va si servicii de redactare.

Va putem garanta faptul ca orice contract redactat va fi realizat dupa standarde ridicate si potrivit necesitatilor dumneavoastra, colaborand in acest sens cu clientii nostrii si aducand modificari clauzelor actelor redactate pana se va ajunge la forma agreata de catre client.

Nu puţini sunt cei care au pierdut pentru ca nu au apelat la un consultant, asumandu-si astfel niste riscuri necunoscute. Fie că au plătit pentru un serviciu de care nu au beneficiat niciodată, fie că au dat un avans care a dispărut, fie că cealalta parte mai avea nişte obligaţii pe care nu le-a onorat, numărul păgubiţilor a crescut in ultimii ani. Societatea juridica Secara si Asociatii isi propune sa va protejeze de capcanele clauzelor abuzive si sa va ajute sa intocmiti un contract in favoarea intereselor dvs.

Cateva exemple de contracte:
contract de colaborare contract de arenda contract de angajare contract de antrepriza contract de comodat
contract de cesiune contract de consultanta contract de donatie contract de imprumut contract de inchiriere
contract de mandat contract de prestari servicii contract de transport contract de vanzare-cumparare etc...