Onorarii

Secara si Asociatii isi doreste costruirea unor relatii de lunga durata cu partenerii, si tocmai de aceea, ca o dovada a faptului ca vom depune toate diligentele necesare in vederea indeplinirii mandatului pentru care am fost desemnati, societatea noastra percepe pentru toate serviciile prestate doar onorarii de succes.


onorarii colectare si recuperare creante Nu recuperam, nu platiti!

Onorariul de succes se incaseaza de catre societatea noastra sub forma de procent, cuprins intre 3% si 20% din sumele efectiv recuperate.

Procentul de onorariu se stabileste in functie de perioada trecuta de la data scadenta a creantei, procentul de 20% incasandu-se pentru debitele care se apropie de termenul general al prescriptie de 3 ani.

onorarii redactare contracteNu platiti nimic in avans

Pentru acest serviciu onorariul stabilit anterior cu clientul nostru se incaseaza in momentul ajungerii actului in forma agreata si acceptata de catre solicitant.

Comisionul nostru va fi stabilit in functie de complexitatea contractului si de cerintele clientului.

onorarii infiintari si modificari firmeFara onorarii in avans

De asemnea, si pentru acest serviciu, onorariul stabilit anterior cu clientul se incaseaza in momentul indeplinirii mandatului sau, mai concret, momentul incheierii procesului de infiintare al firmei, sau al inregistrarii mentiunii.

Onorariul se stabileste in functie de complexitatea entitatii infiintate sau a modificarii solicitate.

onorarii rapoarte de bonitateNu platiti nimic in avans

Pentru rapoartele de bonitate cu toate datele specificate la sectiunea procedura si interpretarea datelor obtinute vom incasa un onorariu de 100 lei.


Pentru o oferta personalizata, nu ezitati sa ne contactati. Garantam seriozitate, promtitudine si cele mai mici onorarii de pe piata.