Despre noi

despre Secara si Asociatii

Seriozitate si eficienta.

Secara si Asociatii este o societate specializata pe recuperarea si colectarea creantelor, care de asemenea ofera consultanta juridica si de afaceri.

Societatea noastra si-a propus sa isi desfasoare activitatea intr-un domeniu care este intr-o continua schimbare, in care este nevoie de servicii adaptate la necesitatile si cerintele clientilor nostri si, de asemenea, la situatia legislativa actuala.

Avand in vedere contextul economic pe care il confruntam si sistemul juridic schimbator in care se abroga legi si se produc modificari juridice semnificative, recuperarea creantelor reprezinta o grea incercare pe care o intampina tot mai multe companii sau persoane fizice.

Principiul adoptat de noi, NU RECUPERAM, NU PLATITI, este o dovada a faptului ca se va incerca prin toate mijloacele legale posibile ducerea la indeplinire a datoriei asumate in vederea recuperarii creantelor, debitelor si datoriilor.

LA NOI VETI PLATI DOAR REUSITA.

Ne dorim construirea unei relatii de lunga durata cu partenerii nostri, tocmai de aceea echipa noastra de profesionisti depune toate diligentele necesare in vederea recuperarii creantelor restante. Scopul nostru este de a avea clienti multumiti.

Colaboratorii nostri, specializati in aceste domenii, vin in intampinarea nevoilor clientilor, cu solutii adaptatea acestora, oferind servicii complete de consultanta juridica, de colectare si recuperare a creantelor, infiintari si modificari firme, solutionare dosare de retrocedare ANRP, de reprezentare in instanta si de executare silita prin intermediul executorilor judectoresti.

Profesionalismul si dorinta de reusita reprezinta valori importante pe care le urmeaza societatea SECARA SI ASOCIATII. Pentru noi toti clientii sunt importanti, ii selectam cu atentie si stabilim legaturi apropiate cu acestia, fiecare client avand o persoana dedicata in societatea noastra.

De asemenea, de retinut este faptul ca prin maniera de abordare si prin demersurile efectuate nu prejudiciem relatiile clientilor cu partenerii lor. Scopul nostru este de a pastra relatia dintre client si partener ori de cate ori este posibil.