Servicii - Colectare & Recuperari Creante

servicii de colectare si recuperare creante

Ai facturi neincasate? Noi te putem ajuta.

Lasati in grija noastra facturile neachitate si contractele neonorate!
Secara si Asociatii va ofera servicii complete pentru colectarea si recuperarea creantelor. Plecand de la principiul nu recuperam, nu platiti nimic, costurile de colectare si recuperare a creantelor, cu exceptia taxelor judiciare de timbru achitate catre instante judectoresti, in faza de actionare in instanta, vor fi suportate de catre societatea noastra.

Indiferent de suma neincasata lichiditatile dumneavoastra sunt in pericol, neincasarea la timp a facturilor sau a oricaror altor datorii poate duce la imposibilitatea achitarii sumelor datorate catre furnizorii sau partenerii dumneavoastra, ceea ce poate periclita relatiile de afaceri sau chiar sa va indrepte spre insolventa.

Colectarea si recuperarea creantelor se diferentiaza prin modalitatea diferita de abordare a situatiei:

  • colectarea creantelor reprezinta o externalizare a unor debite care nu au o vechime mai mare de 30 de zile. In special acest serviciu este destinat firmelor mari care emit zilnic sute de facturi, precum si firmelor de finantare cu plata in rate.
    Desi, aparent, intarzierile mici la plata sunt considerate ca fiind normale, nefiind tratate corespunzator, ele pot duce la pierderi financiare semnificative pentru societatea dumneavoastra.
  • recuperarea creantelor reprezinta debitele restante care depasesc un termen mai mare de 30 de zile de la data scadentei, insa fara a depasi termenul general de prescriptie de 3 ani, tinandu-se cont de termenele de prescriptie speciale.
    Acest serviciu presupune un grad sporit de complexitate, fiind necesar sa personalizam demersurile in functie de fiecare dosar in parte , tinandu-se cont de situatia financiara a societatii debitoare si de feedback-ul pe care il dau acestia.

Prin serviciile de colectare si recuperari creante aveti posibilitatea de a va intregi patrimoniul dezmembrat ca urmare a unor facturi neincasate, contracte neonorate, imprumuturi nerestituite sau orice alte creante neincasate.

Colectarea sau recuperarea creantelor se va face doar pe baza unui comision de succes perceput ca procent numai din sumele efectiv recuperate, fara a incasa taxe de preluare dosar, fara comisioane, taxe de analiza dosar sau alte costuri ascunse.